Wij brengen gemiddeld 90% van onze tijd binnen door en in steeds beter geïsoleerde
woningen.

Je eigen temperatuur bepalen.
Neem contact op met een van onze meesters.
Spreek een meester

Wij staan garant voor

De beste oplossing

Onze technische adviseurs komen ter plaatse en houden alle opties open. Bieden jou de oplossing op basis van jouw wensen en behoeftes en de mogelijkheden.

Kwaliteit

Wij werken alleen met A-kwaliteit producten en garantievoorwaarden. Onze monteurs zijn ervaren en volgens de gestelde normen opgeleid.

Levering

Toekomstgericht, innovatief, kwaliteit en veiligheid. Wij gaan altijd voor de optimale oplossing en nemen jou mee in het traject van aanvraag tot oplevering.

Wat is een airco?

Een aircosysteem  wordt, in eerste instantie, gebruikt om ruimtes te koelen en de luchtvochtigheid te reguleren. De airco haalt de warmte uit de ruimte en voert deze af via de buitenunit middels een warmtepomptechnologie waardoor de ruimte gekoeld wordt. Metde airconditioners van nu kan er ook verwarmd worden. De buitenunit onttrekt dan de warmte aan de buitenlucht en voert deze toe aan de binnenunit om zo de ruimte te verwarmen. Zo kan een airco dus het hele jaar gebruikt worden.

Aircosystemen en installatie

Volborg Klimaatmeesters levert de systemen altijd inclusief de installatie om  zo het optimale resultaat te kunnen waarborgen en de garanties te kunnen geven. Zoals Volborg staat voor kwaliteit is ook de keuze gemaakt voor de systemen, Volborg werkt met Mitsubishi, wereldleider op het gebied van aircosystemen. Gekwalificeerde monteurs van Volborg installeren de systemen. Om het systeem probleemloos te laten functioneren, kun je gebruik maken van een onderhoudsovereenkomst. Dan probleemloos genieten van het aircosysteem.

Airco onderhoud

Om te zorgen dat u aircosysteem optimaal blijft functioneren en lang meegaat is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. .Hierdoor wordt het risico op storingen sterk teruggebracht . Wat gebeurt er bijonderhoud aan het aircosysteem:

Controleren en reinigen van filters, ventilatoren, filters, pompen en de bedrading. Controle op het koudemiddel en het eventueel bijvullen.

Het is aan te raden om dit jaarlijks uit te laten voeren om zo eventuele problemen te voorkomen. Mochten zich er wel problemen voordoen dan hebben wij een 24-uurs service om deze problemen op te lossen.

Waarom een aircosysteem van Volborg Klimaatmeesters?

  • Gecertificeerde monteurs.
  • A-klasse aircosystemen en garanties van Mitsubishi.
  • Aircosystemen met een koudemiddel met minimale klimaatimpact, A++ label.
  • Onderhoudsovereenkomst, verzekerd voor de toekomst.
  • 300% rendement op klimaatvriendelijk verwarmen.
  • Minimale geluidshinder.

Mitsubishi Airco’s - 5 jaar garantie op onderdelen (mits onderhouden door een specialist)

Mitsubishi heavy en electric is wereldleider op het gebied van airconditioningsystemen voor residentieel, commercieel en industrieel gebruik. Geconfronteerd met de uitdaging om airconditioningsystemen te ontwerpen die onder de zeer verschillende klimaatomstandigheden die in Japan heersen een uitmuntend resultaat leveren, ontwikkelen onze technici verbazingwekkend geavanceerde en toch duurzame machines en systemen die instaat zijn in vrijwel alle klimaatomstandigheden ter wereld continu te functioneren. Elk product op zichzelf is een verbazingwekkend staaltje vakmanschap, dat jarenlang rustig zijn werk doet, weinig energie verbruikt een minimale gevolgen voor het milieu heeft.

Volborg zorgt voor 40% minder energiekosten voor onze organisatie. Dankzij de pro-actieve houding en goede oplossingen!

Bennie Steen

Volborg verzorgt onze verduurzaamheding van start tot onderhoud. De pro-actieve houding en goede oplossingen zorgen voor 40% minder energiekosten voor onze organisatie.

Bennie Blok

Airco's voor iedereen

Neem contact op met een van onze meesters
Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.