Batterijen en opslag

Een accu/batterij heeft als functie om stroom op te slaan. Het opslaan gebeurt veelal met stroom van zonnepanelen.

Uw eigen energie- leverancier worden?
Neem contact op met een van onze solarmeesters.
Spreek een meester

Wij staan garant voor

De beste oplossing

Onze technische adviseurs komen ter plaatse en houden alle opties open. We bieden u dé oplossing op basis van uw wensen, behoeftes en de mogelijkheden.

Kwaliteit

Wij werken alleen met A-kwaliteit producten en garantievoorwaarden. Onze monteurs zijn ervaren en volgens de gestelde normen opgeleid.

Levering

Toekomstgericht, innovatief, kwaliteit en veiligheid. Wij gaan altijd voor de optimale oplossing en nemen u mee in het traject van aanvraag tot oplevering.

Een accu/batterij kan gebruikt worden voor het opvangen van stroomuitval en/of voor het bewaren van opgewekte zonnestroom voor als het ’s avonds donker is.

Het stroomnet in Nederland is erg stabiel, dus als back-up accu wordt deze bijna niet gebruikt. Het wordt dan ook meer gebruikt om de opgeslagen energie te gebruiken.

Als u zonnepanelen op uw woning heeft, zal u over het algemeen overdag als de zon schijnt meer stroom opwekken dan u op dat moment direct verbruikt.

Dit ‘overschot’ kunt u door de salderingsregeling nu nog terugsturen naar uw stroomleverancier en daar krijgt u een vergoeding voor.

Als u dat niet wilt of de salderingsregels worden anders, dan kunt u de overdag opgewekte stroom opslaan in een thuisaccu en ‘s avonds, als de zon niet meer schijnt, zelf gebruiken.

U hoeft dan minder stroom van uw leverancier te kopen.

Voordelen van een thuisaccu:

• Eigen zonne-energie opslaan
• Te gebruiken als noodstroom voorziening;
• Minder afhankelijk van het stroomnet, deels zelfvoorzienend
• Minder belasting van het stroomnet.

Volborg zorgt voor 40% minder energiekosten voor onze organisatie. Dankzij de pro-actieve houding en goede oplossingen!

Bennie Steen

Volborg verzorgt onze verduurzaamheding van start tot onderhoud. De pro-actieve houding en goede oplossingen zorgen voor 40% minder energiekosten voor onze organisatie.

Bennie Blok

Zonnepanelen voor iedereen

Neem contact op met een van onze solarmeesters
Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.