Wij brengen gemiddeld 90% van onze tijd binnen door en in steeds beter geïsoleerde
woningen.

Je eigen wooncomfort creëren.
Neem contact op met een van onze meesters.
Spreek een meester

Wij staan garant voor

De beste oplossing

Onze technische adviseurs komen ter plaatse en houden alle opties open. Bieden jou de oplossing op basis van jouw wensen en behoeftes en de mogelijkheden.

Kwaliteit

Wij werken alleen met A-kwaliteit producten en garantievoorwaarden. Onze monteurs zijn ervaren en volgens de gestelde normen opgeleid.

Levering

Toekomstgericht, innovatief, kwaliteit en veiligheid. Wij gaan altijd voor de optimale oplossing en nemen jou mee in het traject van aanvraag tot oplevering.

Onvoldoende ventilatie veroorzaakt schimmels en huisstofmijt. Dit kan leiden tot gezondheidsklachten, zoals benauwdheid, hoesten, vermoeidheid, hoofdpijn, uitdroging of chronische verkoudheid. Het zorgt ook voor meer last van astma en allergieën.

Goede mechanische ventilatie is daarom essentieel voor uw gezondheid en comfort.

Volborg Klimaatmeesters BV biedt alle soorten oplossingen op het gebied van mechanische ventilatie voor zuivere lucht in uw woning. Met grote aandacht voor uw specifieke situatie, want elke woning/woonruimte is anders. Met onze ruime ervaring en expertise op het gebied van mechanische ventilatie richten we ons op optimale luchtkwaliteit van uw woning of appartement.

Mechanische ventilatie is een systeem dat lucht door het huis heen circuleert en vervuilde lucht afvoert. Er zijn verschillende soorten mechanische ventilatie, waaronder mechanische afzuiging en balansventilatie. Het is belangrijk om het juiste systeem te kiezen voor je woning én om ervoor te zorgen dat het systeem regelmatig wordt onderhouden.

Wilt u een ventilatiesysteem laten installeren?
Dit begint met de juiste informatie over uw wensen. Op die manier komen we tot een goede en duurzame oplossingen voor uw woning.

Om onze missie te kunnen waarmaken, hebben we alleen maar VCA-gecertificeerde monteurs in dienst en zorgen we ervoor dat onze medewerkers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en inzichten op het gebied van (mechanische) ventilatie.

Volborg zorgt voor 40% minder energiekosten voor onze organisatie. Dankzij de pro-actieve houding en goede oplossingen!

Bennie Steen

Volborg verzorgt onze verduurzaamheding van start tot onderhoud. De pro-actieve houding en goede oplossingen zorgen voor 40% minder energiekosten voor onze organisatie.

Bennie Blok

Ventilatie voor iedereen

Neem contact op met een van onze meesters
Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.