Alles over laadpalen voor uw elektrische auto

Uw eigen energie- leverancier worden?
Neem contact op met een van onze solarmeesters.
Spreek een meester

Wij staan garant voor

De beste oplossing

Onze technische adviseurs komen ter plaatse en houden alle opties open. We bieden u dé oplossing op basis van uw wensen, behoeftes en de mogelijkheden.

Kwaliteit

Wij werken alleen met A-kwaliteit producten en garantievoorwaarden. Onze monteurs zijn ervaren en volgens de gestelde normen opgeleid.

Levering

Toekomstgericht, innovatief, kwaliteit en veiligheid. Wij gaan altijd voor de optimale oplossing en nemen u mee in het traject van aanvraag tot oplevering.

Wanneer u een elektrische auto aanschaft moet u deze wel kunnen opladen. Het is vaak het voordeligst een eigen laadpaal thuis te installeren, maar niet iedereen heeft die mogelijkheid.

Alles weten over de mogelijkheden en welke optie het meest bij uw situatie past, vraag dan vrijblijvend advies.

Laadpalen aanschaffen voor uw bedrijf?
Steeds meer werknemers rijden in een elektrische auto naar klanten en kantoor. Overweegt u daarom laadpalen te installeren bij je bedrijf?

Vraag subsidies aan voor laadpalen
Indien u voor minimaal € 2.500 aan elektrische laadpunten (eventueel in combinatie met een elektrisch voertuig) besteedt, kunt u gebruik maken van de MIA en Vamil-regeling. Met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) kunt u tot 36% van het investeringsbedrag afschrijven van de winst, bovenop de gewoonlijke investeringsaftrek.

Daarnaast kunt u in bepaalde gevallen gebruik maken van de Vamil-regeling, waarmee u tot 75% van de investeringskosten kunt afschrijven. Meer informatie op de website van de RVO. Voor meer info vraag vrijblijvend advies.

Volborg zorgt voor 40% minder energiekosten voor onze organisatie. Dankzij de pro-actieve houding en goede oplossingen!

Bennie Steen

Volborg verzorgt onze verduurzaamheding van start tot onderhoud. De pro-actieve houding en goede oplossingen zorgen voor 40% minder energiekosten voor onze organisatie.

Bennie Blok

Zonnepanelen voor iedereen

Neem contact op met een van onze solarmeesters
Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.