Solar carports en parkeerplaats-overkappingen

De ambitie om de wereld van morgen nog beter te maken.

Uw eigen energie- leverancier worden?
Neem contact op met een van onze solarmeesters.
Spreek een meester

Wij staan garant voor

De beste oplossing

Onze technische adviseurs komen ter plaatse en houden alle opties open. We bieden u dé oplossing op basis van uw wensen, behoeftes en de mogelijkheden.

Kwaliteit

Wij werken alleen met A-kwaliteit producten en garantievoorwaarden. Onze monteurs zijn ervaren en volgens de gestelde normen opgeleid.

Levering

Toekomstgericht, innovatief, kwaliteit en veiligheid. Wij gaan altijd voor de optimale oplossing en nemen u mee in het traject van aanvraag tot oplevering.

Wij zorgen dat u op een unieke manier meewerkt aan het verduurzamen van nu en onze toekomst. In onze Solar Carports en Solar Parkeerplaats-overkappingen die wij produceren wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

Pure eenvoud en een strak design zorgen voor die excellente afwerking. Uw auto kan hier nu onder opgeladen worden in de schaduw van uw nieuwe carport met een dakconstructie van zonnepanelen.

Laad nu ook uw auto op met de zelf opgewekte energie.

SolarDok SC10A: De totaaloplossing, modulair en dus ongelimiteerd in afmetingen.

De zakelijke oplossingen voor parkeren en laden. Zowel personeel als klanten kunnen gebruik maken van de laadfaciliteiten. Heeft u een pand met onderverhuurders, dan worden hierover in de huurovereenkomst afspraken gemaakt.

Uiteindelijk een win-win-situatie. Een duurzame Solar Carport, toepasbaar in uw privésituatie, uw bedrijfssituatie of voor openbare parkeerterreinen.

Een Solar Carport kan op elk parkeerterrein worden ingepast. De geïntegreerde regenwaterafvoer, weggewerkte bekabeling en beschermde lasdoos zorgen voor een excellente afwerking.

Volborg zorgt voor 40% minder energiekosten voor onze organisatie. Dankzij de pro-actieve houding en goede oplossingen!

Bennie Steen

Volborg verzorgt onze verduurzaamheding van start tot onderhoud. De pro-actieve houding en goede oplossingen zorgen voor 40% minder energiekosten voor onze organisatie.

Bennie Blok

Zonnepanelen voor iedereen

Neem contact op met een van onze solarmeesters
Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.